Menu
 • 24/12/2019 - 27/12/2019
  4 Ημέρες
  195 € ΔΙΑΜΟΝΗ-ΠΡΩΪΝΑ-ΓΕΥΜΑΤΑ-ΡΕΒΕΓΙΟΝ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

  ΚΑΒΑΛΑ-ΟΝΕΙΠΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ- ΣΕΡΡΕΣ Ι. Μ. ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΚΑΒΑΛΑ-ΟΝΕΙΠΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ- ΣΕΡΡΕΣ Ι. Μ. ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  4ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

  1Η ΗΜΕΡΑ,24/12/2019: Θα αναχωρήσουμε το πρωί από Ομόνοια και από το Γραφείο μας για ΛΑΜΙΑ όπου θα έχουμε στάση για καφέ και ξεκούραση.Aναχώρηση για την Καβάλα με ενδιάμεσους σταθμούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας EGNATIAPALACE 5*.Απογευμα ελέυθερο για να περπατήσετε στην όμορφη πόλη δίπλα από το Ιμαρέτ ή το επιβλητικό ρωμαϊκό υδραγωγείο. Απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου και το βράδι ανταλλάσουμε χριστουγεννιάτικες ευχές συμμετέχοντας στο Ρεβεγιόν του ξενοδοχείου με εξαιρετικό φαγητό, ζωντανή μουσική και χορό.

  2η ΗΜΕΡΑ,25/12/2019: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για την Ονειρούπολη Δράμας. Η πόλη μεταμορφώνεται σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το «Χωριό του Αη-Βασίλη» βάζει τα καλά του, πασπαλίζεται με χρυσόσκονη και κάθε γωνία της Δράμας θυμίζει ένα παραμύθι που «προκαλεί» μικρούς και μεγάλους να το ζήσουν, φορώντας το πιο λαμπερό χαμόγελο. Ελεύθερη ημέρα για γεύμα και απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

  3η ΗΜΕΡΑ,26/12/2019: Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Παγγαίο ένα βουνό μοναδικής φυσικής ομορφιάς που φιλοξενεί στην βόρεια πλευρά του,ένα από τα σπουδαιότερα μοναστήρια της περιοχής την Μονή της Εικοσιφοίνισσας, σκαρφαλωμένο στα 753 μέτρα αποτελεί ένα από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την «αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου» και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της.

  Αλλάζοντας κατεύθυνση επισκεπτόμαστε το σπήλαιο της Αλιστράτης. Η ιστορία του σπηλαίου ξεκινάει περίπου 2.000.000 χρόνια πριν. Το σπήλαιο ανακαλύφθηκε το 1959 από κατοίκους της περιοχής, ενώ στην Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία έγινε γνωστό το 1975. Το εσωτερικό πολύ εντυπωσιακό με σταλακτίτες και σταλαγμίτες και σπανιότατους ελκτικίτες, διαφόρων αποχρώσεων και σχηματισμών.

  Επόμενος σταθμός μας η πόλη των Σερών. Περπατήστε στην καρδιά της πόλης την  πλατεία Ελευθερίας με το Μεζεστένι στο κέντρο (την παλιά σκεπαστή οθωμανική αγορά που στεγάζει σήμερα το Αρχαιολογικό Μουσείο) και αφετηρία για μια σειρά συνδεόμενους πεζόδρομους. Επίσης μπορείτε να δείτε το αποκατεστημένο Ζινζιρλί Τζαμί με το μολυβένιο τρούλο (Βουρλών & Ανατολικής Θράκης) Έργο εξαιρετικής αισθητικής της περίφημης σχολής του οθωμανού αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν και γνωστό ως το «Το τζαμί των αλύσεων» (15ος αρχές 16ου αιώνα). Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  4η ΗΜΕΡΑ,27/12/2019: Αφού πάρουμε το τελευταίο πρωινό στο ξενοδοχείο μας θα αναχωρήσουμε για την Θεσσαλονίκη. Πανοραμική βόλτα στην πόλη καιεπίσκεψη στον Άγιο Δημήτριο. Αναχώρηση με ενδιάμεσους σταθμούς για την Αθήνα.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ : 195  ΕΥΡΩ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)

  Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στη Καβάλα
  • Πρωινά-Γεύματα
  • Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική
  • Μεταφορές-Ξεναγήσεις -Περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Αρχηγός πούλμαν

  Σας περιμένουμε !

  Κράτηση