Menu
 • 27/6/2020 - 28/6/2020
  2 Ημέρες
  60 € ΔΙΑΜΟΝΗ-ΠΡΩΙΝΟ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

  ΤΟΛΟ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΡΓΟΣ

  ΤΟΛΟ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΡΓΟΣ-ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

  2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ:

  ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ:

  Το  Τολό, το οποίο θα αποτελέσει και τον τόπο διαμονής μας σε αυτή την εκδρομής είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό με περίπου 2500 κατοίκους. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση νότια του Ναυπλίου και τη θερινή περίοδο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου. Η εικόνα που παρουσιάζει είναι ταυτόχρονα γραφική, ρομαντική και ειδυλλιακή. Χτισμένo σχεδόν πάνω στην παραλία έχει αντίκρυ του τρία πανέμορφα νησάκια. Το Κορωνήσι, τη Ρόμβη και το Δασκαλιό. Το μέρος, στο οποίο υπάρχει άριστη τουριστική υποδομή, διακρίνεται για τη φυσική του ομορφιά και τη φιλοξενία των κατοίκων του, χαρακτηριστικά που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

  Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη θάλασσα και τον ήλιο στην ειδυλλιακή  παραλία του Τολού, η οποία εκτείνεται σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου ξεκινώντας από την οργανωμένη παραλία “ Ψιλή Αμμος” και τελειώνοντας στο μικρό γραφικό λιμάνι του χωριού όπου θα δούμε δεμένα τα ψαροκάικα και διάφορα εκδρομικά σκάφη. Η τοποθεσία της παραλίας και των υποδομών της συνδυάζει ιδανικά την δυνατότητα για μπάνιο, χαλάρωση στην αμμουδιά και την απόλαυση ενός καφέ, ποτού ή φαγητού πολύ κοντά στο κύμα, μιας και κατά μήκος της υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες, καφέ και μπαρ. Η θάλασσα είναι ρηχή κυρίως αμμώδης με λίγα σημεία με βότσαλα ιδανική για παιδιά με ζεστά και καθαρά νερά.

  Επόμενος προορισμός μας, το Ναύπλιο το οποίο αποτελεί ίσως την πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου. Στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου, με τη διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα δύο ενετικά κάστρα που τη στεφανώνουν, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι, είναι διάχυτη η αύρα της πρώτης πρωτεύουσας του ελληνικού κράτους. Όσοι θέλουμε μπορούμε να θαυμάστε την πόλη από ψηλά ανεβαίνοντας τα –999 κατά την παράδοση 857 κατ’ άλλους– σκαλιά που οδηγούν στο επιβλητικό Παλαμήδι που ορθώνεται πάνω σε έναν τεράστιο γκρίζο βράχο και αγναντεύει τη θάλασσα. Από την Ακροναυπλία η θέα στην πόλη είναι εξίσου εντυπωσιακή, ενώ αν ακολουθήσουμε τον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς που περιζώνει το βράχο της Ακροναυπλίας, θα κάνουμε μια ειδυλλιακή βόλτα με τη θάλασσα κάτω από τα πόδια σας. Ο πυρήνας της παλιάς πόλης απλώνεται πίσω από τις ακτές Μπουμπουλίνας και Μιαούλη, που είναι γεμάτες cafe-bars και ταβέρνες με υπέροχη θέα απέναντι στο Μπούρτζι, το μικρό ξερονήσι με το ομώνυμο ενετικό φρούριο. Ο κεντρικός πεζόδρομος της Βασιλέως Κωνσταντίνου θα γίνει σημείο αναφοράς της περιήγησής μας στην παλιά πόλη, καθώς τη διασχίζει σχεδόν ολόκληρη και καταλήγει στη λιθόστρωτη πλατεία Συντάγματος, το σημείο συνάντησης που θυμίζει έντονα ιταλική piazza. Εδώ βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βουλευτικόν που στέγασε το πρώτο κοινοβούλιο του ελεύθερου ελληνικού κράτους και το Παλιό Τζαμί.

  Στη διάρκεια της εκδρομής μας θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούμε επίσης το Άργος, τη μεγαλύτερη πόλη του νομού Αργολίδας η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ναύπλιο και την αρχαία Τίρυνθα καθώς επίσης και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, τον ιερό αυτό χώρο ύψιχτης αρχαιολογικής σημασίας, φυσικής ομορφιάς και τουριστικού ενδιαφέροντος.

  ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

  • Διαμονή σε παραθαλάσσιον ξενοδοχείο στο Τολό
  • Πρωϊνό
  • Ξεναγήσεις
  • Μετακινήσεις

  ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:210-2717135/210-8621402

  Κράτηση